Nr. Bork Keramik

På den vindomsuste vestkyst, i bunden af Ringkøbing fjord finder du Nr. Bork Keramik – et keramisk værksted og butik, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i spændende stentøjs keramik, Raku brændte unika ting og forretningens andre populære varer.

Høj Kvalitet

Det er mig selv, der står bag både disken og drejeskiven og jeg elsker mit håndværk. Når jeg drejer bliver det til bla. krus, fade, krukker og vaser.

Der er lagt et stort arbejde i alt, du finder i butikken og du vil altid kunne tage fra forretningen med smukt brugskunst i høj kvalitet.

Hvert produkt er formet ved hjælp af mine hænder og ikke to af mine produkter er nøjagtigt ens
Inge M.

Keramiker, Nr. Bork Keramik

Keramik i boligindretningen

Keramik er en af de helt store tendenser i boligindretningen lige nu og dét med god grund. Keramik har altid udstrålet hygge og viser gerne sin egen personlighed. Så pynt op i vindueskarmen eller dæk et flot bord, keramikken er dansk kunsthåndværk når det er bedst og er gerne med til at vise hvem du er.

Er det på tide at få opdateret boligen lidt, eller har du for længst tabt hjertet til keramik, så kig dig omkring her i webshoppen efter lige det du står og mangler eller kig forbi hos Nr. Bork Keramik.

Kom indenfor!

Onsdag - Søndag

10.00 - 17.00

Mandag - Tirsdag

Lukket

Kontakt

Adresse

Nr. Bork Keramik

V/Inge M.
Midtbyvej 27, Nr. Bork
6893 Hemmet

Telefon

+45 29 33 05 30

Mail

mail @ inge-m.dk

CVR

20 59 27 02